O nas

 

Portal neodvisnimediji.si podpira resnicoljubno novinarstvo.

Menimo, da ima javnost pravico do celovite informacije o temah, ki vplivajo ali bi lahko vplivale na kakovost njihovega življenja. Zato si javnost zasluži pošteno novinarsko poročanje z navedbo vseh znanih dejstev in virov o obravnavanih temah.

Prepričani smo, da so ljudje sposobni sprejemati odgovorne odločitve v kolikor imajo na razpolago dovolj informacij. Zato se v neodvisnimediji.si posvečamo predvsem tistim področjem in temam, ki si zaslužijo pozornost javnosti, a jih ostali osrednji mediji pogosto spregledajo oz. poročajo o njih pristransko.

 

neodvisnimediji.si je neodvisna novičarska platforma za resnicoljubno novinarstvo. Namenjena je vsem avtorjem z zgodbami, ki jih je vredno povedati, a jim manjka prostor za njihovo objavo. Na neodvisnimediji.si bodo najboljše zgodbe izpostavljene, saj si zaslužijo pozornost javnosti.  

K sodelovanju vabimo avtorje, novinarje, bralce in državljane, ki bi radi z javnostjo delili zgodbe vredne branja. Zgodbe, ki temeljijo na preverljivih podatkih. Zgodbe, ki niso žaljive, ki ne disikriminirajo, ki razkrivajo preverljive informacije pomembne za javnost. Zgodbe, ki nas spodbujajo, da rastemo in se razvijamo. Zgodbe, ki opozarjajo na nepravilnosti, ki jih je potrebno nasloviti.

Če imate zgodbo za katero menite, da je vredna objave, nam jo lahko posredujete. V kolikor ustreza smernicam in kriterijem našega portala in je podpisana z vašim imenom in priimkom, jo bomo z veseljem objavili. Vaših podatkov v javnosti ne bomo razkrili.

Zanimajo nas predvsem zgodbe iz Slovenije.

 

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ekipa neodvisnimediji.si

PRIJAVA NA IZREDNA OBVESTILA

Prijavi se na pregled izrednih dogodkov in bodi na tekočem.

*obvezna polja

Za pošiljanje obvestil uporabljamo Mailchimp. Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za namen obveščanja. Odjavite se lahko kadarkoli.Več tukaj.