O portalu

 

Portal neodvisnimediji.si podpira resnicoljubno poročanje.

Menimo, da imajo Slovenci pravico do celovite informacije o temah, ki vplivajo ali bi lahko vplivale na kakovost njihovega življenja. Zato si zaslužijo pošteno poročanje z navedbo vseh znanih dejstev in virov o obravnavanih temah.

Prepričani smo, da so Slovenci sposobni sprejemati odgovorne odločitve v kolikor imajo na razpolago dovolj informacij. Zato se na portalu neodvisnimediji.si objavljajo predvsem zgodbe, ki jih osrednji slovenski mediji pogosto spregledajo oz. poročajo o njih pristransko.

 

Portal neodvisnimediji.si ni medij. Je neodvisna tehnološka platforma za izmenjavo mnenj in informacij, ki je namenjena vsem državljanom z zgodbami, ki jih je vredno povedati, a jim manjka prostor za njihovo objavo. Na portalu neodvisnimediji.si bodo najboljše zgodbe izpostavljene.  

K objavam na portalu so vabljeni vsi, ki bi radi z javnostjo delili zgodbe vredne branja. Zgodbe, ki temeljijo na preverljivih podatkih. Zgodbe, ki niso žaljive, ki ne disikriminirajo, ki razkrivajo preverljive informacije pomembne za Slovence. Zgodbe, ki spodbujajo, da kot posamezniki in kot družba rastemo in se razvijamo. Zgodbe, ki opozarjajo na nepravilnosti in jih je potrebno nasloviti.

Če imate zgodbo za katero menite, da je vredna objave in ustreza smernicam in kriterijem za objavo na portalu, ste vabljeni k njeni objavi. Zanimive so predvsem zgodbe iz Slovenije.

Portal neodvisnimediji.si

Comments powered by CComment

PRIJAVA NA IZREDNA OBVESTILA

Prijavi se na pregled izrednih dogodkov in bodi na tekočem.

*obvezna polja

Za pošiljanje obvestil uporabljamo Mailchimp. Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za namen obveščanja. Odjavite se lahko kadarkoli.Več tukaj.